A legszebb ebben a mi hivatásunkban, hogy mindenkinek más az igénye és másban tudunk neki segíteni! Mi nem egy szakmára specializálódunk, hanem mindig az adott szakmához kapcsolódó ügyfélkörre fókuszálunk, mert másra van szüksége egy helyi bőrgyógyásznak és egy országos kisgép kereskedésnek!

Az ügyfeleink azért dolgoznak velünk, mert tudják, hogy mi nem egy multi vagyunk, ahol ők egy az 1000 ügyfélből, hanem mi jól megválogatjuk az igényes ügyfeleinket és azokkal dolgozunk együtt akik ugyanúgy értékelik a munkánkat ahogy mi teljes szívvel és erőbedobással teszünk az eredményes online jelenlétükért!

Nade hogyan is működik ez a mindennapokban?

Minden projektünk egy alapos felméréssel kezdődik, ahol az ügyfél igényeiről, céljairól és a korábban tapasztalt kihívásokról egyeztetünk. Ez az alapja minden projektünknek, hogy lássuk közösen a célokat, a lehetőségeket és az ehhez elvégzendő feladatokat.

Ezután a tervünk lekövetéseként rendszeres, legalább 2 heti, írásos státuszt adunk ügyfeleinknek az elvégzett feladatokról, a mért eredményekről és az esetleges változtatási javaslatokról. Miért kell változtatni? Mert az életben egy dolog biztos, a változás. Ha pedig nem követnénk a változó igényeket, akkor ami első hetekben hatékonynak tűnhet, az néhány hónappal vagy évvel később már teljes mértékben eredménytelen lenne.

Az együttműködésünk során ügyfeleinknek mindig olyan mértékben segítünk, amiben ők azt megkívánják, elfogadják. Egyes ügyfeleink csupán facebook menedzsmentjüket bízzák ránk, míg mások egyáltalán nem foglalkoznak weboldalukkal, pusztán az eredményes online jelenlétük adta vevőkre fókuszálnak és a saját hivatásukat élik!

A választás az Öné! Ön mit vár el tőlünk?

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet