Van aki SEO-nak, keresőoptimalizálásnak hívja, de mindegy is igazából, hogy minek hívjuk, a lényeg, hogy jó helyen jelenjünk meg a keresőben (elsősorban Google).Emlékszik még azokra az időkre amikor nem volt Google? Akkor az emberek vagy ismertek egy weboldalt vagy nem. Legfeljebb gyűjtőoldalakon kresztül találhattak meg weboldalakat vagy a “szájról szájra” terjedhetett. Mi változott azzal, hogy jött a Google? Egyszer csak bármit megtalálhattunk az interneten. No persze nem mindig volt releván a találat, mert abban az időben még jóval kezevesebb weboldal volt (persze kevesebben is szörföltek a neten).

Ahogy megjelent a Google, úgy egyből megnyílt egy olyan forrás a látogatókra, ami korábban nem létezett és a Google-ben történő keresés könnyedsége révén mindneki elkezdte használni. Ma már természetes, szinte észre sem vesszük, hogy a Google-n (vagy más keresőn keresztül érjük el a célunkat). Ahogy pedig nőtt a potenciál a Google-ből jövő látogatókra, úgy lett egyre nagyobb a verseny is az egyes témákra (kulcsszavakra).

A Google optimalizálási szolgáltatásunk lehetővé teszi Önnek, hogy jó helyen szerepeljen a keresőben az Önnek értékes kulcsszavakra, nem csak 1-1 kifejezésre, hanem 10-20, akár több 100 értékes kifejezésre, melyek jól célzottak az Önök szakterületére. Miért fontos, hogy célzottak legyenek a keresések? Ha Ön egy bőrgyógyász Debrecenben, akkor melyik kulcsszó ér Önnek többet, a “bőrgyógyász” vagy a “bőrgyógyász Debrecen”? Persze szép kihívás jó helyre kerülni a “bőrgyógyász” kulcsszóra, de az Ön üzletében minimális eredménynövelő hatása van, ha ezt az igen általános szót nyerjük meg.

Ezért is fontos, hogy a szolgáltatásaink az eredményről, az eredményességről szólnak, azért dolgozunk ami az ügyeleinknek értéket képvisel! Felkeltettük érdeklődését? Keressen meg minket és szívesen segítünk Önnek is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet